Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, κλείνει τις πύλες του με κύριο ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ φιλοξενεί στις 5 Ιουλίου στην Κεντρική Σκηνή τους Βασίλη Παπακωσταντίνου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανοίγει αύριο τις πύλες του, στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, στις 19:00.

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται, εκεί στο γνωστό χώρο της Πύλης Αμμοχώστου όπου θα κτυπά η καρδιά της νέας γενιάς!

EDON Gençlik ve Öğrenci Festivalleri doğuşundan itibaren Kıbrıslırum - Kıbrıslıtürk, bütün Kıbrıslı gençlere hitap etmektedir.

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, απευθύνεται από τη γέννηση του σε όλους τους Κύπριους νέους, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

 «Μεταλλωρύχων Μνήμες» - 4/7 Ο ορυκτός πλούτος του τόπου μας ανέκαθεν προσέλκυε την προσοχή των ξένων, οι οποίοι εξόρυξαν για λογαριασμό τους από τα βάθη της Κυπριακής γης εκατομμύρια τόνους χαλκού, αμίαντου, χρώμιου, χρυσαφιού.

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ υπόσχεται ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό στο χώρο της Πύλης Αμμοχώστου. Από το φεστιβάλ και φέτος δε θα μπορούσε να λείπει ο χώρος της Μπουάτ, όπου η ΕΔΟΝ δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες απ’ όλη την Κύπρο να ανταμώσουν και να ταξιδέψουν μαζί στο έντεχνο τραγούδι, παρέα με διάφορα ντοκιμαντέρ, για τροφή σκέψης.

Συνεχίζοντας δυναμικά για την πραγματοποίηση ενός ακόμα Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, τα θεματικά κέντρα θα δηλώσουν και πάλι παρών στο χώρο του φεστιβάλ, εκπληρώνοντας το δικό τους σημαντικό ρόλο, γνωστοποιώντας θέσεις και προτάσεις της ΕΔΟΝ γύρω από βασικά πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, επετειακά ή της επικαιρότητας.

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών, φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Ιουλίου, τρεις μέρες στις οποίες η καρδιά της νέας γενιάς θα χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Στις 4, 5 και 6 Ιουλίου, το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά εκεί στο γνωστό χώρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ θα λειτουργήσει η αθλητική γωνιά.

Για μια ακόμη χρονιά στο 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών θα λειτουργήσει Παζαράκι, στο οποίο θα πωλούνται διάφορα προϊόντα.

Τα Λεωφορεία του 31ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών

Η νεολαία που μάχεται κόντρα στον ιμπεριαλισμό, η νεολαία που δε συμβιβάζεται, οι νέες και οι νέοι που ονειρεύονται και παλεύουν για τα όνειρα τους, συναντιούνται για άλλη μια χρονιά στο 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.

Το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανοίγει τις πύλες του, για να φιλοξενήσει και φέτος μικρούς και μεγάλους.

Το Στέκι Νέων Εργαζομένων θα λειτουργήσει και φέτος στα πλαίσια του 31ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ και θα καταπιαστεί με βασικά εργασιακά προβλήματα που αφορούν σήμερα την πλειοψηφία των νέων εργαζομένων.

Σ’ ένα Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών, δε θα μπορούσε να λείπει το Φοιτητικό στέκι.

Οι μαθητές, ίσως το πιο ζωντανό κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, δε θα μπορούσαν να μην έχουν το δικό τους στέκι στο Φεστιβάλ.

Η «Νεολαία», η εφημερίδα της ΕΔΟΝ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες τη φωνή της Οργάνωσης μας, θα βρίσκεται στο 310 Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.