Το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ κλείνει τις πύλες του στις 7 Ιουλίου με κύριο ομιλητή τον Άντρο Κυπριανού, Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ.

Το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ φιλοξενεί στις 6 Ιουλίου στην Κεντρική Σκηνή τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Παυλίνα Βουλγαράκη, οι οποίοι μας υπόσχονται μια ξεχωριστή συναυλία.

Το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανοίγει τις πύλες του στις 5 Ιουλίου και υπόσχεται να γράψει ιστορία, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, στις 19:00.

Το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται και υπόσχεται να γράψει ιστορία!

Σ’ αυτή τη μικρή πολιτεία που χτίζεται για λίγες μέρες, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης, στην προσπάθεια μας να φέρουμε πιο κοντά τους νέους ανθρώπους στο Λαϊκό Πολιτισμό της πατρίδας μας.

Τα Ντοκιμαντέρ στο 30οΠαγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών

EDON Gençlik ve Öğrenci Festivalleri doğuşundan itibaren Kıbrıslırum - Kıbrıslıtürk, bütün Kıbrıslı gençlere hitap etmektedir.

Ο θεσμός των Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τη νέα γενιά και ολόκληρο το λαό μας γιατί μέσα από αυτά, είδαν να απεικονίζονται οι αγώνες, οι προσδοκίες και τα οράματά τους

Τα λεωφορεία για το 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών

Ούτε στο φετινό Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα θεματικά κέντρα.

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, απευθύνεται από τη γέννηση του σε όλους τους Κύπριους νέους, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Για μια ακόμη χρονιά στο 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών θα λειτουργήσει Παζαράκι, στο οποίο θα πωλούνται διάφορα προϊόντα.

Το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, ανοίγει τις πύλες του, για να φιλοξενήσει και φέτος μικρούς και μεγάλους

Από το φεστιβάλ και φέτος δε θα μπορούσε να λείπει ο χώρος της Μπουάτ, όπου η ΕΔΟΝ δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες απ’ όλη την Κύπρο να ανταμώσουν και να ταξιδέψουν μαζί στο έντεχνο τραγούδι, παρέα με διάφορα ντοκιμαντέρ, για τροφή σκέψης.

Για πρώτη φορά στο 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ θα λειτουργήσει η αθλητική γωνιά.

Οι αγώνες της νεολαίας του κόσμου ενάντια στον ιμπεριαλισμό, οι εμπειρίες και τα οράματα τους θα συναντηθούν για άλλη μια χρονιά στο 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.

Μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, οι χιλιάδες κόσμου που θα έρθουν στο Φεστιβάλ, ψάχνουν κάτι δροσιστικό αλλά και φαγητό για τη νύχτα.

Από το 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ δεν θα μπορούσε να λείπει η εφημερίδα «Νεολαία».

Το Στέκι Νέων Εργαζομένων θα λειτουργήσει και φέτος στα πλαίσια του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, καταδεικνύοντας τις δυσμενείς συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να εργαστούν και να επιβιώσουν σήμερα οι νέοι του τόπου μας.

Σ’ ένα Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών, δε θα μπορούσε να λείπει το Φοιτητικό στέκι.

Οι μαθητές, ίσως το πιο ζωντανό κομμάτι της Κυπριακής κοινωνίας, δε θα μπορούσαν να μην έχουν το δικό τους στέκι στο Φεστιβάλ.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, αποφάσισε τη διοργάνωση του 30ουΠαγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ.